• De Voetbal.nl App

  Met de Voetbal.nl App krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aan- en afwezigheid bij trainingen en wedstrijden regelen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en S.C. Espel afspeelt.

  De Voetbal.nl App bevat onder andere programma’s, uitslagen en standen van alle KNVB-competities. Zo kan je een lijst samenstellen van favoriete teams, verenigingen en personen die je wilt volgen. Zo kun je bijvoorbeeld het programma van je kind in je agenda zetten, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer hij/zij moet spelen.

  In het programmaoverzicht zie je de wedstrijden van de teams waar je onderdeel van bent. Welke wedstrijden hier getoond worden is afhankelijk van een aantal instellingen. Wedstrijden die nog niet definitief zijn ingepland of wedstrijden die nog niet gepubliceerd zijn, worden bijvoorbeeld nog niet getoond. Als je klikt op de wedstrijd ga je naar de wedstrijddetails.

  De Voetbal.nl App kan worden gedownload in de Google Play Store en in de Apple App Store.

 • Account instellen

  Als je de Voetbal.nl App gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij S.C. Espel in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij S.C. Espel? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van S.C. Espel ontvangt is het adres waarmee je bij S.C. Espel bekend bent. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar de ledenadministratie van S.C. Espel om je actuele e-mailadres door te geven.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij S.C. Espel bekend bent.

  3. Je hebt al een account aangemaakt via de Wedstrijdzaken App. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl App. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij S.C. Espel?

  Heb je meerdere kinderen bij S.C. Espel en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van S.C Espel? Geen probleem! Bij het inloggen in de App wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

  Kinderen jonger dan 16 jaar, kunnen gegevens in de voetbal.nl app niet zelf wijzigen. Ouders kunnen dit wel. Dit kan als volgt:

  Je dient in de app in te loggen. Vervolgens kun je onder ‘Instellingen > Mijn kinderen’ de gegevens van je kind(eren) beheren. Zie je onder de optie ‘mijn kinderen’ niets staan? Geen zorgen, je club dient in dit geval allereerst een en ander in de administratie aan te passen, zodat jij de gegevens in de app kunt beheren. Je kunt het volgende doen:

  Neem contact op met de club en laat de ledenadministratie (redactie@scespel.nl) weten dat u voor uw kind de app wilt beheren: De ledenadministrateur van de vereniging dient bij de persoonsgegevens van het lid (het betreffende kind) een e-mailadres in het veld “E-mail ouder/verzorger 1” in te voeren.

  Zodra de vereniging het e-mailadres heeft toegevoegd, kun je als ouder/verzorger in de app naar het menu Instellingen > Mijn kinderen gaan. Tik hier het betreffende kind aan en wijzig de gegevens.

 • Persoonlijke instellingen wijzigen

  Via instellingen kan je een aantal zaken instellen, zoals:

  - Account
  - Pushberichten
  - Mijn gegevens

  Account
  Binnen dit menu kan je Uitloggen en het Account verwijderen. Bij de laatste optie wordt je account volledig verwijderd en zul je als je weer gebruik wilt maken van de App van Voetbal.nl opnieuw moeten registreren.

  Pushberichten
  Binnen dit menu kan je de instellingen voor pushberichten beheren en je voorkeursapparaat instellen. Het instellen van je voorkeursapparaat is van toepassing als je met hetzelfde account op meerdere apparaten gebruik maakt van de Voetbal.nl App.

  Bij IOS kan je pushberichten aan- en uitzetten door te kiezen voor Instellingen/Berichtgeving en vervolgens voor de app van Voetbal.nl. Hier kan je Sta berichtgeving toe aan- en uitzetten.

  Mijn Gegevens
  Mijn persoonsgegevens

  Via Mijn Gegevens kan je jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen,

  Foto

  Je ziet hier jouw foto. Lees hier meer over het gebruik van je foto. Wil je jouw foto wijzigen en lukt dat niet? Lees hier wanneer je dat wel kunt doen en wanneer je contact moet opnemen met de bond.

  Persoonsgegevens

  Jouw naamgegevens kan je inzien, maar niet wijzigen. Het wijzigen van deze gegevens kan plaatsvinden via de ledenadministratie van je vereniging. Het is tevens mogelijk je gegevens te laten wijzigen door de bond.

  Adresgegevens

  Jouw adres kan je zelf wijzigen in de app.

  Communicatiegegevens

  Jouw vaste telefoon en mobiele telefoonnummer kan je zelf wijzigen in de app.

  Zichtbaarheid

  In de app kan je zelf je niveau van zichtbaarheid instellen. Lees hier meer over zichtbaarheid van jouw persoonsgegevens.

 • Wedstijdzaken App (voor leiders & trainers)

  In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je kunt communiceren met je team via de Voetbal.nl App. Het vastleggen van het vervoer en aanwezigheid en het sturen van push berichten naar je team. Het kan allemaal in de Voetbal.nl App. In de Wedstrijdzaken App heb je als teammanager extra mogelijkheden om je hele team van een foto te voorzien en een basis wedstrijdformulier in te richten. Scheelt een hoop werk!