• Steun jij deze toppers ook?

  25 jul 2022
 • Beste Voetbalhelden,

  Op 1 en 2 september 2022 gaan wij als zaalvoetbalvrienden van onze teamgenoot Arjen Bastiaan uit Espel onder de naam “Trap voor Stap naar Mont Ventoux” deze beroemde berg beklimmen. Dit doen wij vanuit het project ‘Groot Verzet Tegen Kanker’ om Arjen te steunen in zijn strijd tegen kanker. Ook willen we geld inzamelen voor onderzoek naar en behandeling van deze verschrikkelijke en oneerlijke ziekte. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die ermee te maken heeft en allemaal zien we de enorme impact die kanker heeft op het leven van mensen die ons dierbaar zijn.

  Dit alles heeft ons als (oud) leden van zaalvoetbalteam Espel Hendrickx 1 doen besluiten om actie te ondernemen. Eind augustus reizen we, samen met Arjen, af naar Frankrijk alwaar we de strijd aangaan met de elementen en het stijgingspercentage van de Mont Ventoux.

  Op donderdag 1 september gaan Riny Balk, Arjen Bastiaan, Gert Verduin, André Langendijk en Peter Dekkers lopend en vrijdag 2 september gaan Gert Jan Hazenberg, Huub Maerman, Jan Boonen, Hans Hendrickx en Pieter Bijl fietsend ervoor en wij hopen dat jij ons steunt via een sponsorbedrag dat geheel ten goede komt aan het Kankerfonds.

  Doneren is heel simpel:
  Ga naar: https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/trap-voor-stap-naar-mont-ventoux.

  Geef aan wat je wil doneren
  De rest volgt vanzelf.

  Natuurlijk is een losse donatie ook altijd mogelijk en zeer welkom.

  Wij danken je alvast voor jouw steun en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

  Met vriendelijke groet,
  Het (oude) zaalvoetbalteam