• Pupil van de maand

  6 nov 2022
 • 29 oktober waren Lars Zonderland, Sil Hospes en Maarten van den Burg Pupil van de maand

  De jongens stonden al op tijd klaar in hun Espel tenue om warm te lopen met het eerste. Het was best veel rennen maar de jongens waren niet moe te krijgen.

  Trainer Joop heeft ze hierna nog wat tips gegeven tijdens het inschieten. En ze konden ook nog even afkijken bij de jongens van het eerste.

  Lars voetbalt bij de JO12 en Sil en Maarten bij de JO10. Ze hebben veel plezier in het voetbal en hun favoriete speler uit Espel is Rudi van Hooff. Hij is ook hun trainer geweest. Dus ze kennen hem goed.

  Ze zouden zelf nog wel een keer in een echt stadion willen kijken maar de mannen zij allemaal wel eens langs het stadion van Heerenveen gereden.

  Wat de beste club is, daar komen de jongens niet uit. Eigenlijk worden alle clubs van de eredivisie wel genoemd. En er wordt opgemerkt; eigenlijk zijn alle betaald voetbalclubs toch goed. Zo is het natuurlijk ook.

  De jongens mochten de kleedkamer nog in om even te horen hoe de wedstrijdspeech gaat voordat de jongens moeten gaan voetballen en ook hebben ze alle 3 een bal gekregen met de handtekeningen van het eerste.

  Het was een spannende wedstrijd. Het was zo spannend dat ze niet in de dug-out konden blijven zitten. Ze stonden liever zodat ze het allemaal goed konden zien. In de rust hebben we het afgesloten met een patatje en een AA.