• Nieuwe website live!

  29 apr 2022
 • Welkom op onze nieuwe clubwebsite!

  Deze week was het dan eindelijk zover en hebben we onze nieuwe website gelanceerd!
  Een moderne website die specifiek is gemaakt voor sportverenigingen, namelijk door de organisatie Sportlink die het raamwerk neerzet met de basiskleuren waarna de vereniging de website een eigen uitstraling kan geven met de eigen content en vooral heel veel voetbal gerelateerde informatie.

  Het werd ook hoogtijd voor vernieuwing, omdat de oude website sterk verouderd was qua functionaliteiten.
  De website wordt naast Facebook / Instagram en sportlink (alleen voor leden) het belangrijkste platform waarop we met alle partijen willen communiceren.

  Sportlink & KNVB
  De basis voor deze website is Sportlink. Hét programma dat door de KNVB wordt gebruikt om naast al haar bondsleden ook alle voetbal gerelateerde informatie in vast te leggen. Denk aan wedstrijd- en competitie planning, teamindelingen, accommodatieplanning, etc. Doordat dit nu gekoppeld is met de website gebeurt het weergeven van deze informatie nu volledig geautomatiseerd, iets wat al gebeurde met de bekende mobiele apps zoals Voetbal.nl en Wedstrijdzaken app.

  Veel voetbalinformatie!
  Als voetbalclub is het tonen van team en wedstrijd gerelateerde informatie natuurlijk belangrijk.
  Op de nieuwe website zijn dan ook het programma en de uitslagen overzichtelijk te vinden. Zelfs alle logo’s van de tegenstanders worden netjes getoond. Zijn wedstrijden afgelast, dan verschijnt dit rechtsboven op de homepagina.

  Op de teampagina’s wordt wedstrijd en analyse informatie getoond. Klik je op detailinformatie van een wedstrijd (vergrootglas pictogram) dan zie je tevens historische gegevens zoals uitslagen en winst/verlies percentages.

  Ook worden de teamindelingen getoond. Mocht je jezelf niet zien staan, of misschien wil je dit juist niet, dan wordt dat veroorzaakt door de privacy instellingen die je zelf in de Wedstrijdzaken app hebt ingesteld. In de Wedstrijdzaken app is ook jouw digitale spelerspas opgeslagen. De privacy instelling kan overigens ook in de Voetbal.nl app worden aangepast. Je moet zijn ingelogd met het bij de vereniging bekende e-mailadres.

  Heb je vragen of leuke content voor op de website, laat het ons dan weten.

  Bestuur@scespel.nl