• De Zes

    De zes is opgericht in mei 1993 als voetbalactiviteitengroep om het bestuur bij te staan, oftewel buiten de normale voetbal beslommeringen zoals competitie, beker, enz. de jeugd iets extra’s te bieden. De groep ontstond door goalmasters, een door profs opgezette voetbal middag in Emmeloord waar elk jeugd lid van de vereniging in de polder aan mee mocht doen in de categorie E pupillen.

    In die tijd was Jetze Tjepkema jeugdsecretaris en ook onze leden waren enthousiast en als begeleiding op woensdagmiddag gingen Frans Schroor, Patrick Sanders, John van Slooten en Diana Boltjes mee naar goalmasters. Het werd een groot succes, de groep evalueerde en het idee ontstond om met hulp van Jetze en Anneke Tjepkema meer voor de jeugd te doen buiten het gewone voetbal. In diezelfde winter gingen we spelletjes doen met playback in de kantine.

    In de jaren daarna o.a. een open dag voor alle Espel jeugd. Door doelpunten sponsoring kwamen we ook aan onze financiën. Men kon sponseren op wedstrijden en doelpunten of vaste giften. Zo bedropen we onze kosten en hadden een eigen potje om het een en ander te financieren.

  • Contactpersonen
    NaamTelefoon