• De Ducdalf verlengt hoofdsponsorcontract

  18 nov 2023
 • Al jaren prijkt het logo van De Ducdalf op het shirt van het eerste elftal van S.C. Espel. Afgelopen zomer is de sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. In het vorige tenue is vier jaar gespeeld, onderbroken door enkele seizoenen beïnvloed door de coronapandemie. Maar vanaf dit seizoen speelt het eerste team weer in gloednieuwe tenues!

  ‘’Je kunt aan de gezichten van de spelers al aflezen hoe de wedstrijd is verlopen’’, zegt Edwin van der Velde, eigenaar van De Ducdalf en voormalig keeper van het eerste elftal. Sinds 2016 is De Ducdalf de trotse hoofdsponsor van S.C. Espel. Vaak komen de spelers op zaterdag na de wedstrijd bij De Ducdalf langs voor een hapje en een drankje. Edwin lacht en zegt: ‘’Aan hun gezichten kun je vaak al zien hoe het is gegaan en wat voor sfeer er heerst als ze binnenkomen’’.

  Als vereniging zijn we blij en trots dat De Ducdalf, een vooraanstaand bedrijf in de Noordoostpolder, gevestigd is in Espel en zo bijdraagt aan de leefbaarheid van dit prachtige dorp!

  Wij zijn als vereniging blij en trots dat De Ducdalf, als toonaangevend horecabedrijf in de Noordoostpolder, gevestigd is in Espel en op deze manier bijdraagt aan de leefbaarheid van dit mooie dorp!

  Zin in een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega's? Beleef het bij De Ducdalf! Bezoek hun website voor meer informatie: https://www.deducdalf.nl/

  Op de foto:

  Edwin van der Velde (eigenaar De Ducdalf) & Paul den Engelsen (Sponsorcommissie S.C. Espel)