• Chauffeurs jeugd

  Goed dat je op deze pagina komt kijken, wij hebben met S.C. Espel een nieuw systeem om de chauffeurs in te delen. Vraag aan de leider of jullie team hier ook gebruik van gaat maken. Als ouder hoef je alleen maar de Voetbal.nl app te downloaden. Je ziet dankzij deze handige vervoersfunctie in één oogopslag wanneer je voor jouw zoon of dochter mag rijden.

  Zorg dat de spelers plezier hebben tijdens de uitwedstrijd en juich ze naar de overwinning!

  Wil je ook gebruikmaken van deze 'Vervoer' functie binnen Voetbal.nl? Doorloop dan onderstaande punten en bekijk de video.

  1. DOWNLOAD DE APP

  Download de Voetbal.nl app

  2. ZORG DAT JE GOED GEKOPPELD BENT

  Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team kunnen gebruik maken van Vervoer. Zowel spelers/ouders als staf kunnen dit invullen bij elke officiële wedstrijd.

  3. TEAMMANAGERS KUNNEN MEER

  Teammanagers krijgen binnen Vervoer aanvullende mogelijkheden. Zo kan je als teammanager van jouw team het vervoerschema van jouw teamgenoten invullen, meer informatie hier.

  4. RIJSCHEMA INVULLEN

  Je kunt je aanwezigheid invullen door naar een wedstrijd in de nabije toekomst te gaan. Daar kun je onder het kopje ‘Vervoer’ laten weten of je wel of niet kunt rijden, of dat je op eigen gelegenheid naar de wedstrijd gaat. Jij, je teamgenoten en de stafleden zien zo in één oogopslag wie er rijden én met wie er geen rekening gehouden hoeft te worden.

  5. TUSSENSTAND DELEN

  Om ervoor te zorgen dat alle teamleden op de hoogte zijn van het rijschema, is het mogelijk om een tussenstand van het vervoersoverzicht te delen. Zo deel je bijvoorbeeld een overzicht van wie er rijdt, mee wilt rijden of op eigen gelegenheid komt via WhatsApp. Ook ziet iedereen dan direct wie zijn voorkeuren nog moet opgeven.