Sponsormogelijkheden

De sponsormogelijkheden bij S.C. Espel zijn vastgelegd in onze sponsorfolder ‘Samen zijn wij Espel!’ Bekijk hier de folder met onze sponsormogelijkheden. 

In deze sponsorfolder kunt u zien dat er diverse mogelijkheden zijn om S.C. Espel te sponsoren. U kunt bij onze vereniging voor een relatief laag bedrag al partner worden van S.C. Espel. Wij helpen u graag verder met het verhogen van uw naamsbekendheid en het in contact komen met uw doelgroep. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Mogelijkheden: Jaarlijkse vergoeding:
Reclamebord (excl. aanschafkosten a € 150) € 175
Reclamebord – Dubbelzijdig (excl. aanschafkosten a € 190) € 199
Banner website € 75
Sponsorcollectief jeugd € 100
Kantinesponsoring € 150
Sponsorcollectief materialen € 75
Shirtsponsor senioren € 300
Shirtsponsor jeugd € 225
Trainingspakken op aanvraag
Voetbaltassen op aanvraag
Club van 50 € 50 -

Reclameborden

U kunt in overleg met de sponsorcommissie bepalen wat u op het sponsorbord wilt plaatsen. Naast een enkelzijdig bord is het mogelijk om een dubbelzijdig bord te laten plaatsen, het bord blijft in bezit van S.C. Espel. Minimale contractduur is 5 jaar.

Shirtsponsor

Mocht u een team willen sponsoren dan kunt u dit aangeven bij het bestuur of de sponsorcommissie, zij geven u inzicht in de mogelijkheden en prijzen.

Trainingspakken/ Voetbaltassen

Heeft uw favoriete team al een shirtsponsor? Dan kunt u zich nog steeds met uw bedrijfsnaam verbinden aan dit team door het sponsoren van trainingspakken en/of voetbaltassen. Informeer bij het bestuur of de sponsorcommissie naar de mogelijkheden.

Banner site

Op de site van S.C. Espel zijn alle uitslagen, programma’s en sponsoruitingen te vinden daarom is het voor u nu mogelijk een banner te plaatsen op de site van S.C. Espel. Op deze manier bent u wekelijks in beeld bij alle leden en fans van S.C. Espel!

Sponsorcollectief materialen

Om te kunnen voetballen zijn er verschillende materialen benodigd u kunt hier een bijdrage aan leveren door middel van het sponsorcollectief materialen. Van dit sponsorcollectief worden ballen/doelen/hesjes enzovoort aangeschaft.

Sponsorcollectief jeugd

De jeugd heeft de toekomst! Daarom is er een speciaal sponsorcollectief voor de jeugd van S.C. Espel dankzij dit sponsorcollectief zijn er bekwame jeugdtrainers die de jongens en meisjes klaarstomen voor de top van S.C. Espel.

Kantinesponsoring

Een belangrijk onderdeel van voetbal is de derde helft! Nu is er voor u de mogelijkheid om in beeld te zijn en te blijven bij onze leden en bezoekers door middel van kantinesponsoring. Uw bedrijfsnaam wordt op een van de stoelen geplaatst in de kantine of uw bedrijfsnaam wordt getoond op een grote TV die binnenkort in de kantine van S.C. Espel komt te hangen. Op de TV worden het programma, uitslagen, nieuws en meer getoond. Uw reclame kan naar uw wens worden opgemaakt.

Vragen? Wij helpen u graag verder!

 

Meer informatie kunt u verkrijgen via de Sponsorcommissie.
Mailen kan ook naar sponsoring@scespel.nl.