wasvoorschriften

tenue en/of trainingspak

 

Het wasvoorschrift moet strikt worden opgevolgd. Indien door het niet in acht nemen van het wasvoorschrift schade aan de kleding ontstaat, kan degene die de kleding heeft gewassen daarvoor door de vereniging aansprakelijk worden gesteld. Of iemand aansprakelijk kan worden gesteld is ter beoordeling van het bestuur.

De kleding dient zo spoedig mogelijk na de wedstrijd te worden gewassen. Het in de tas laten zitten van gedragen kleding kan onherstelbare schade tot gevolg hebben.

Het gebruik van bleekmiddel en waspoeder met optisch bleekmiddel  voor het reiniging c.q. wassen van de kleding is verboden, hierdoor ontstaat onherstelbare schade. Tevens GEEN WASVERZACHTER gebruiken, hierdoor kunnen de opdrukken loslaten.

 

De shirts dienen “binnenste buiten”gewassen te worden op maximaal 40 graden.

De broeken dienen apart gewassen te worden van de shirts en sokken.

De trainingspakken de broeken dienen apart gewassen te worden van de jassen, dit i.v.m.

de bedrukking. Zij dienen eveneens gewassen te worden op max. 40 graden.

 

Op Max. 40 gr wassen        niet bleken !           niet strijken !       niet in de droger!

 

ATTENTIE!!!: KLEDING NIET IN DE DROGER, EN GEEN WASVERZACHTER GEBRUIKEN.  DIT GEEFT BESCHADIGING AAN DE KLEDINGOPDRUKKEN.

Spelen op kunstgras

Bij gespeelde wedstrijd op kunstgras raden wij u aan om, alvorens de kleding te wassen in de wasmachine, deze eerst goed uit te schudden, dan schoon spoelen in een emmer water en pas dan de kleding uit te wassen in de wasmachine. In kunstgras zitten rubberachtige korrels die vloeibaar worden bij hogere temperatuur, hetgeen funest is voor uw wasmachine.

Even een opmerking/aandachtspunt

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van het wasvoorschrift. Mocht er schade aan de kleding ontstaan door verkeerd wassen, worden de kosten in rekening gebracht, zoals in het reglement staat vermeld.