Kledingreglement sc Espel

 

1. Ieder lid is automatisch deelnemer aan het kledingplan.
2.Tot het kledingplan behoord een wedstrijdshirt/broek en kousen, deze worden teamsgewijs verzorgd en uitgedeeld. (m.u.v. de kousen, deze krijgt ieder lid in eigen beheer en behoort deze ook zelf te wassen.)
3. Trainingspakken, regenjacks en accessoires vallen niet onder het kledingplan (de vereniging verzorgt de watertas en aanvoerdersband in de tas)
4. De onder 2 en 3 genoemde artikelen blijven eigendom van Sc. Espel.
5. Voor het gebruik van de onder punt 2 genoemde artikelen is jaarlijks een bedrag van € 24,- verschuldigd.
6. Van de leden wordt verwacht dat zij onder 2 en 3 genoemde artikelen netjes zullen behandelen en de verantwoording hier voor dragen.
7. De kleding wordt om de 5 jaar vervangen. Nieuwe sokken kunnen bij de kledingcommissie gehaald  worden in de bestuurskamer . Kosten hiervoor zijn 12 euro.
8. Zonder toestemming van het bestuur mogen wegens verplichtingen jegens sponsoren, geen teksten op de kleding worden aangebracht zoals namen, logo’s etc.
9. Aan het begin van ieder competitieseizoen wordt de teamtas aan de leiders uitgedeeld. De leider controleert de inhoud van de tas en tekent voor ontvangst.
10. Het beheer en het wassen van de kleding is een teamverantwoordelijkheid, en wordt gecoördineerd door de leider. De kleding wordt steeds door 1 persoon mee naar huis genomen om centraal te worden gewassen. Dit kan één vast persoon per team zijn maar mag uiteraard ook per toerbeurt worden geregeld.
11. In de tas bevindt zich een wasvoorschrift dat opgevolgd dient te worden. Op het wasvoorschrift staat vermeld wat de inhoud van iedere tas is. Controleer dit na iedere wasbeurt.
12. Gesponsorde trainingspakken en voetbaltassen vallen onder de individuele verantwoordelijkheid van de speler. Maar blijven wel eigendom van de vereniging.
13. Schade of vermissing van de kleding dient direct te worden gemeld bij de leider. Deze geeft de informatie door aan diegene die over de kleding gaat (bestuurslid). Deze bepaald per individueel geval hoe te handelen en of er wel/geen kosten in rekening worden gebracht.
14. Iedere speler is zelf verantwoordelijk dat zijn kleding na de wedstrijd in de team tas komt, bij vermissing worden de kosten bij de speler en/of team in rekening gebracht.
15. De kleding dient uitsluitend tijdens wedstrijden gedragen te worden, niet tijdens trainingen en is niet bedoeld als vrijetijdskleding ,dit geldt ook voor de trainingspakken(indien van toepassing)
16. Aan het einde van het seizoen wordt de team tas weer ingeleverd. Het bestuurslid (deze personen zijn dan bekend bij jullie) controleren de inhoud van de tas en tekenen dan voor ontvangst.
17. Wanneer er aan het einde van het seizoen blijkt dat er spullen ontbreken in de tas worden de kosten in rekening gebracht bij de betreffende speler c.q. ouders / verzorgers of team. Vermist shirt +/- € 40,-, vermist broekje +/- € 22,50 , trainingspak +/- € 50,- (kleding moet n.l. weer apart besteld en gemaakt worden )
18. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het bestuur.