Kledinglijn Klif18

Sportzaak Klif18 uit Urk heeft een nieuwe clubtrainingslijn voor S.C.Espel samengesteld. Deze kledinglijn van het merk Hummel, met o.a. trainingspakken,trainingskleding, voetbaltassen enz., is te bestellen.

Op de kleding kan het logo van S.C. Espel bedrukt worden zodat alle leden in een mooi, nieuw uniform tenue met het logo van S.C. Espel kunnen lopen. (Enige andere vorm van sponsoring zoals teksten,logo’s etc. is zonder toestemming van het bestuur niet toegestaan).

 

Kledinglijn Klif18/

 

Bestellen

 

Op een bestellijst (klik hier;bestellijst-Klif18-seizoen-2015-2016 SC ESPEL) staat hoe je kunt bestellen. Dit kan direct via de mail bij Klif18 gedaan worden. Zij sturen een mail terug als de bestelling klaar is en wanneer je het in Urk kunt komen ophalen en betalen. De kortingen zijn al in de prijzen verwerkt. (Dus prijzen bestellijst zijn incl. korting)

Het grote voordeel is dat er op ieder moment besteld kan worden en er korte levertijden zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf gaan kijken in de sportzaak van Klif18 op Urk hoe de kleding lijn (en tassen) eruit zien.

Sponsoring verloopt altijd via de club. Bestuur S.C.Espel

 

De flyer van KLIF18; kleding flyer sc Espel 2015